Воскресенье, 28.04.2024, 12:35
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
Поиск
Новости
Форма входа
Архив записей
Календарь
«  Июль 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Свежие новости Украины

Главная » 2014 » Июль » 18 » Путін поспішив звинуватити в автокатастрофі Україну і АТО
10:57
Путін поспішив звинуватити в автокатастрофі Україну і АТО

 

Терористи сподівались, що збили український транспортник Ан-26, про що радісно відзвітували у Москву і з вуст ключових пропагандистських ресурсів Кремля. А Володимир Путін вже поклав відповідальність за трагедію на Україну.

Першими забили на сполох користувачі сайту Flight-Radar, що відстежує рух усіх літаків. Потім зникнення борту офіційно підтвердили "Малазійські авіалінії".

В цей самий час на сторінка бойовиків у соцмережах поширювалося повідомлення, буцімто їм вдалося збити літак, щоправда, не "Боїнг", а Ан. Новину навіть передрукувала агенція РІА "Новості". Через кілька годин ці записи почали зникати з сайтів. Однак і записи, і відеоролики, зняті очевидцями, вдалося зберегти.

Літак збили на висоті 10 кілометрів. У Києві припускають, що у нього потрапила ракета з протиповітряного комплексу "Бук". Цей комплекс був помічений у четвер вранці у місті Сніжне.

Представники "ДНР" старанно витирають зі своїх сайтів повідомлення про "Буки" і в прямому ефірі російського телебачення заперечують і наявність зброї, і свою причетність до нападу. Російські медіа нині практично єдині, що можуть безперешкодно дістатися місця падіння. На відео, що вони знімають і продають міжнародним агенціям – рештки літака, розтрощеного ущент, тіла загиблих і їхні документи.

А от президент Росії Володимир Путін поклав відповідальність за катастрофу з малайзійським "Боїнгом" на Україну, повідомляє "Новая газета" із посиланням на "Интерфакс".

"Безумовно, держава, над територією якої це сталося, несе відповідальність за цю страшну трагедію" – поспішив повідомити Путін учасників наради з економічних питань.

Путін також пов’язав авіакатастрофу із поновленням АТО, бо, на його авторитетну думку, цієї трагедії не сталося б, "якби на цій землі був мир, не були б відновлені бойові дії на південному сході України".

Однак вранці у п'ятницю стало відомо, що прем'єр-міністр Австралії, в свою чергу, звинуватив у події Росію. Про це пише таж "Новая газета" із посиланням на британську "Guardian". Австралійський урядовець заявив, що "в даний момент всі факти вказують на те, що літак міг бути збитий ракетою, яку "ополченці" отримали в якості підтримки від російської сторони".

Розвідка США раніше зафіксувала, що літак був збитий ракетою типу "земля-повітря", проте їй не вдалося відстежити місце пуску ракети.

Источник: http://www.5.ua/component/k2/item/389225-putin-pospishyv-zvynuvatyty-v-avtokatastrofi-ukrainu-i-ato


 

Просмотров: 631 | Добавил: FerzOff | Теги: Путін, тероризм, Росія, АТО | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: